Θέλοντας να ανταποδώσουμε την προτίμησή σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα συλλογής πόντων, τους οποίους μπορείτε να μετατρέπετε σε έκπτωση σε επόμενες αγορές σας!

Λαμβάνετε πόντους επιβράβευσης με κάθε σας αγορά που κάνετε στο site μας. Για κάθε 1 ευρώ αγορών κερδίζεται 1 πόντο. Για κάθε 300 πόντους που συγκεντρώνετε, σας στέλνουμε αυτόματα στο λογαριασμό σας εκπτωτικό κουπόνι 10€.

Οι πόντοι επιβράβευσης συλλέγονται στο λογαριασμό σας από όπου μπορείτε να δείτε ακριβώς πότε και πόσους πόντους έχετε συλλέξει. Η δημιουργία λογαριασμού, ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή πόντων επιβράβευσης προκειμένου οι πόντοι σας να αποθηκεύονται στο σύστημα μας.

Ξεκινήστε σήμερα να μαζεύετε πόντους! Είναι πανεύκολο!

1. Εγγραφείτε ως πελάτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

2. Διαλέξτε προϊόντα και ολοκληρώστε τις αγορές σας ως εγγεγραμμένος χρήστης και κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1€ αγορών*.

3. Oι κερδισμένοι πόντοι πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό σας, μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση ακύρωσης ή επιστροφής της παραγγελίας, οι πόντοι αυτής αφαιρούνται από το λογαριασμό σας. Σε περίπτωση τροποποίησης της παραγγελίας σας (προσθήκη ή αφαίρεση προϊόντων), οι πόντοι σας αναπροσαρμόζονται ανάλογα.

4. Μπορείτε να λάβετε επιπλέον πόντους σε περιοδικές προωθητικές ενέργειες που είναι σε εξέλιξη & ανακοινώνονται μέσω e-mail ή Social Media

Προσοχή! Εάν κάνετε παραγγελία ως επισκέπτης, οι πόντοι δεν πιστώνονται, ούτε μπορούν εκ των υστέρων να πιστωθούν στο λογαριασμό σας.

* Από το σύστημα πόντων εξαιρούνται τα μεταφορικά και τα έξοδα της αντικαταβολής.

Πόσους πόντους έχω;

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τους πόντους που έχετε διαθέσιμους για χρήση, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο minipini.gr και να μεταβείτε στο σύνδεσμο “Ο λογαριασμός μου”. Από εδώ, θα είστε σε θέση να δείτε το σύνολο των διαθέσιμων πόντων σας.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Με τη συγκέντρωση 300 πόντων στέλνεται αυτόματα στον λογαριασμό σας εκπτωτικό κουπόνι 10€. Για να εξαργυρώσετε το κουπόνι, θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και να εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο (στο πάνω μέρος της σελίδας–> “Έχετε κουπόνι;” ) τον κωδικό του κουπονιού , πριν την πληρωμή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα συλλογής πόντων, που προσφέρεται, το minipini.gr διατηρεί το δικαίωμα να το τροποποιήσει ή να το ακυρώσει ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτία ή προειδοποίηση. Κατάχρηση αυτού του προγράμματος μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή ή ακυρώσεις παραγγελιών.