1. Αποστολή και παράδοση προϊόντων

1.1 Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα με τον αριθμό της, ξεκινάει η επεξεργασία της. Η επεξεργασία – δηλαδή – πραγματοποιείται την ίδια ημέρα της καταχώρησης ή την επόμενη εργάσιμη, με στόχο την αμεσότερη δυνατή αποστολή.

2. Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09.00 μέχρι 17.00 για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

3. Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής (και όχι από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας) για την Αθήνα και την Κρήτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των δυσπρόσιτων περιοχών, η παράδοση γίνεται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

4. Έξοδα αποστολής / Δωρεάν παράδοση

Για παραγγελίες άνω των 49 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 49€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα € 3.00

Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής, η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται στα € 2.00.

5. Διαθεσιμότητα

5.1 Το minipini.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς τούτη επηρεάζεται μεταξύ άλλων και από παράγοντες τόσο του εθνικού όσο και του διεθνούς εμπορίου. Αποκλειστική ευθύνη του minipini.gr είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών τoυ περί της μη διαθεσιμότητας.

5.2. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, το minipini.gr θα ενημερώνει τον καταναλωτή μέσω email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας του. Εάν ο χρήστης δεν επιθυμεί την παράδοση των προϊόντων μόλις τούτα καταστούν διαθέσιμα, δύναται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης με τους τρόπους που περιγράφονται αναλυτικά στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

5.3. To minipini.gr δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, ενδεικτικώς και ουχί περιοριστικώς αναφερομένων των καιρικών φαινομένων, απεργιών προμηθευτών ή μεταφορικών μέσων, πανδημιών, φυσικών καταστροφών, παράνομων πράξεων τρίτων ως προς το minipini.gr και εν γένει λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά τoυ ή σε περιστατικά που εμποδίζουν την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων.

6. Λοιποί όροι

6.1 Τα έξοδα μεταφοράς δεν θα πρέπει να συγχέονται με τυχόν έξοδα αντικαταβολής, τα οποία βαρύνουν επιπροσθέτως τον καταναλωτή και συνδέονται με τον τρόπο πληρωμής που επέλεξε.

6.2 Για τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντος/υπαναχώρησης, ο καταναλωτής ενδέχεται να επιβαρυνθεί με έξοδα μεταφοράς. Για περαιτέρω πληροφορίες διαβάστε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.