Τρόποι πληρωμής

  1. Με αντικαταβολή:

Εμείς σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών κι εσείς πληρώνετε μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας στο σπίτι σας.

Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει ανεξαρτήτως προορισμού μια επιπλέον χρέωση 2,00 € στα έξοδα της αποστολής.

2. Ηλεκτρονικά με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Το minipini.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όπως:
* αριθμό της κάρτας

* ημερομηνία λήξης

* όνομα πάνω στην κάρτα

* κωδικό ασφαλείας

Το minipini.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, ή του ηλεκτρονικού καταστήματος του minipini.gr και πληρώστε με κατάθεση στον λογαριασμό:

Α) Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6366 1487 21030

IBAN Λογαριασμού: GR52 0171 3660 0063 6614 8721 030

Δικαιούχος: ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY

Β) Τράπεζα ALPHA

Αριθμός Λογαριασμού: 7880 0233 0004 004

 IBAN Λογαριασμού: GR55 0140 7880 7880 0233 0004 004

Δικαιούχος: ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τυχόν τραπεζικά έξοδα, π.χ. λόγω εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την εταιρία.

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία.

Παρακαλούμε μην ξεχάσετε κατά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να γράψετε στο πεδίο “αιτιολογία/παρατηρήσεις” του δικαιολογητικού κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Έτσι θα γνωρίζουμε από ποιόν/αν έγινε η κατάθεση.

Το minipini.gr οφείλει να αποστείλει το προϊόν στον καταναλωτή εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας από την ημέρα που τα χρήματα της παραγγελίας κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης. Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας,  καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε την τραπεζική κατάθεση μέσω μια άλλης τράπεζας (έμβασμα), παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε με email στο info@minipini.gr αντίγραφο του καταθετήριου αναφέροντας το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε άμεσα στη διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας.